Online program vlastním tempem

Široká škála videí, kde si můžeš vybrat dle své aktuální potřeby - od relaxačních 15 minutovek až po 60 minutové tréninky s koučinkem na zdarma přes Instagram. Stačí mi napsat a já ti nastavím kurz směrem k tvému cíli.

>Všestrannost: Jóga, čchi-kung, pilates, cardio. Mix, který tě dostane do formy

>Flexibilita: Více než 600 minut videí u každého programu + bonusová videa

>Bez skrytých poplatků: Jednorázová platba za půlroční přístup od 490 Kč.

>Přístupnost 24/7: Pohodlí tvého domova, kancelář. Cvičit můžeš odkudkoliv a kdykoliv.

>Viditelné výsledky: Zdravé tělo i duše ti poděkují, hlavně v důchodu, až si budeš chtít zavázat tkaničky u bot a užívat si života naplno!

vyber si program

ZDRAVÁ ZÁDA

Lekce jsou sestaveny z progresivních technik, které tě povedou ke zdravým a pružným zádům. 32 videí zaměřených na jednotlivé oblasti zad ti změní život.

FLEXIBILITA & MOBILITA TĚLA

Cílem programu je zlepšit flexibilitu celého těla se speciálními cviky zaměřenými na jednotlivé části těla. 600+ minutový obsah lekcí ti zvýší kondici na všech úrovních.

VEČERNÍ 15-MINUTOVKY

Den začíná již předchozí večer, proto se ujisti o kvalitním spánku a uvolněném těle a klidné mysli každý večer s 21-denní výzvou s jemnou praxí jógy.

RANNÍ 15-MINUTOVKY

21-denní výzva ranních lekcí ti zaručí jemné a efektivní protažení těla, více energie a čistou mysl. Nastartuj svůj den a vytvoř si zdravý návyk pro naplněné dny.

Jógová akademie

Získej neomezený přístup k plně inspirujícím lekcím které transformují tvoje tělo i mysl jedno cvičení po druhém.Jóga, fitness cvičení, čchi-kung, mentoring, řízené meditace a mnoho dalšího.

 

Více než 1000 hodin videí pokrývá široké spektrum lekcí od relaxace až po intenzivní fyzické aktivity pro začátečníky i pokročilé.

Staň se členem a získej exkluzivní slevy na kurzy, lekce, retreaty a workshopy, které ti prohloubí tvoje znalosti a dovednosti.

Začni svou proměnu ještě dnes!

Bolest zad, nízká mobilita nebo stres mají určitý původ, kde vše začalo.

Každý si zasloužíme individuální přístup, péči a parťáka na své cestě za zdravým a spokojeným životem.

online programy