Živé vysílání skupinových a individuálních lekcí jógy ti přináší ten nejlepší workout odkudkoliv a kdykoliv.

Díky online formátu je interakce a mentoring se mnou jako bys byl na osobní lekci, ale s tím rozdílem, že si můžeš přitom nechat zapnutý tvůj oblíbený playlist, zanadávat si a nebát se pořádně uvolnit – od toho jóga přece je ne?

Nejenže se dostaneš do super formy, ale naučíš se pracovat se svým tělem podle metody KM, a to bez časových ztrát s trvalou změnou.

Vyber si program
basic

Skupinové lekce

Pravidelné skupinové lekce online ti vytvoří disciplínu, díky které si zpevníš postavu, zvýšíš flexibilitu těla a zlepší psychickou kondicí pro trvalou změnu. Cvič pravidelně v rámci 10-týdenního kurzu za 190 Kč/ 1 lekci s 3-denním záznam, aby sis lekci mohl opakovat pro rychlejší výsledek nebo nezameškání žádné lekce. Přidat k nám se můžeš i jednorázově a zeptat se na cokoliv na online chatu.

PROFI

Individuální lekce

Individuální přístup spolu s diagnostikou těla a krátkým videem pro každodenní praxi tě posunou mnohem rychleji k tvému cíli. Lekce jsou pro začátečníky i pokročilý, pro sportovce, děti i pro jednotlivce s pohybovým omezením či tělesnou bolestí. 60 minutové lekce probíhají přes platformu ZOOM v CZ/EN jazyce. Čas a termín si domluvíme individuálně.

MASTER

Master Koučink

Koučink spolu s cvičím programem tě provede procesem "přeformování těla a mysli". Detailně se podíváme na tvoje zvyky a hranice, abychom optimálně naladili tvou rutinu pro trvalé výsledky. Jako tvůj odpovědný partner s tebou budu udržovat každodenní interakci, pravidelně se budeme potkávat na individuálních lekcích a konzultacích. Navíc budeš mít přístup k interaktivním nástrojům, které ti zajistí vše potřebné pro dosažení tvých cílů.

Začni svou proměnu ještě dnes!

Bolest zad, nízká mobilita nebo stres mají určitý původ, kde vše začalo.

Každý si zasloužíme individuální přístup, péči a parťáka na své cestě za zdravým a spokojeným životem.

katerina method